Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Privéhuis Rotterdam

Bij aankoop bleek dat er geen oorspronkelijke details van de woning uit 1880 bewaard waren gebleven. Er was dan ook geen reden om de wanden, deuren en plafond in tact te laten. De wanden haaks op de gevels zijn verwijderd zodat het daglicht maximaal naar binnen kan treden. Zo ontstaat een open keuken en een veel ruimere woonkamer. De robuuste vloerbalken zijn zichtbaar gemaakt wat een warme sfeer geeft. Bovendien benadrukken de balken de breedte van de woning. De oorspronkelijke plafondlatten van het rietplafond zijn hergebruikt voor de bouw van de keuken. Het middenblok naar het trappenhuis is geheel opgebouwd uit zwartstalen profielen waarin zwartgelakte panelen zijn opgenomen. Het middelste paneel is uitgevoerd als taatsdeur.

  • Locatie: Rotterdam
  • Opdrachtgever: Privé

  • Interieurarchitect: Paul Schurink
  • Jaar oplevering: 2010

  • Bruto vloeroppervlak: 120  m2
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren